Csobot Adélt megviseli a második terhesség

Nagy Duett 2018, Csobot Adél
Csobot Adél
Vágólapra másolva!
Csobot Adél már kislányként arra vágyott, hogy fiatalon édesanya legyen: ez az álma valóra vált, 23 évesen szülte első fiát, és hamarosan érkezik a második. Terhességéről naplót vezet, melynek első részében őszintén bevallotta azt is, hogy nem könnyű számára ez az időszak.
Vágólapra másolva!

„Nagyon szívesen írnám le, hogy bár nyilván másmilyen, mégis könnyű és végig zökkenőmentes a várakozás, de ez hazugság lenne. Míg ugyanis imádom, élvezem minden aprócska pillanatát, azt, hogy újra egy óriási pocakkal járhatok-kelhetek és azt, ahogy érzem, hogy nő bennem egy baba, aki napról napra aktívabb odabent, én pedig napról napra jobban szeretem és várom, addig

a másik oldalon kimondom: igenis, baromira megvisel.

És nem, nem a nyár és a vele járó meleg miatt, amit mindig mindenki említett, hanem mert egyszerűen sokkal, de sokkal fáradékonyabb vagyok, mint valaha, és mert reggel – legkésőbb – 7 órakor kelnem kell Nátán vezényszavára” – írja a bejegyzésben.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Nem, nem szeretnék panaszkodni, most is csupán leírtam azt, ami a valóság, hogy nálam a második várandósság valóban nehezebb, és tényleg nem csupa önfeledt boldog perc.

Közben pedig érzem, hogy pontosan emiatt vagyok ennyire odáig már most a kisfiamért, és hogy ezektől az ideiglenes állapotoktól lesz majd szép, vicces és igazán kedves számomra a jövőben ez a 9 hónap!” – teszi hozzá.