Rettenetesen aggódik az édesanyja Weisz Fanniért

Interjú Weisz Fannival
Vágólapra másolva!
Weisz Fanni édesanyja egy hosszú nyílt levelet tett közzé, amelyben azt írja, aggódik, félti a lányát annak vőlegényétől.
Vágólapra másolva!

Weisz Fanni az esküvőjére készül, az édesanyját, Léránt Ágnest azonban nem hívta meg, az asszony pedig azt gyanítja, hogy a háttérben a vőlegény, Hajmásy Péter áll, miatta romolhatott meg a viszonyuk.

Léránt Ágnes egy nyílt levelet juttatott el a Borshoz, amelyben azt írta, leendő veje elzárja tőle a lányát: "Számomra ismeretlen emberek próbálják irányítani, befolyásolni siket lányomat, akitől jelenlegi párja elzár. Telefonján úgy kommunikál, mintha a lányom lenne, teljesen furcsa, kislányom természetével ellentétes dolgokat műveltet a gyermekemmel."

Weisz Fanni Forrás: Facebook/Weisz Fanni

"Ha ön valóban szereti a kislányomat, miért nem mutatja ennek jelét, miért alázza meg többször nyilvánosan, miért nem segíti akkor, amikor bajban van?" – támadta Hajmásyt, majd kicsivel később konkrét példákat is felsorolt.

"Mit érzett akkor, amikor belökte a kislányomat orvul, hátulról egy medencébe, és mindezt megosztotta Facebook-oldalán? Mit érzett, amikor kikapcsolta egy siket porszívóját, és nevetett azon, hogy ezt nem hallja a kislányom? Miért nyilatkozza, ha lesz közös gyermekük, akkor majd Fannit háta mögött kibeszélik? Miért kell folyton viccet csinálnia abból, hogy gyermekem nem hall?" – írta többek között, a teljes bejegyzés itt olvasható:

Pár napja egyébként pont Weisz Fanni állt elő azzal, hogy weboldalához, régi közösségi oldalaihoz és e-mailjeihez már nem fér hozzá, de Léránt szerint ez a poszt is Hajmásy műve volt, ő "öntetett a gyerekével tiszta vizet a pohárba".