Valószínűleg öngyilkos lett a 30 éves realitysztár

L.B. Bonner
Vágólapra másolva!
Valószínűleg öngyilkos lett az Élet 250 kiló felett című dokumentumsorozatban látott L.B. Bonner: lőtt sebbel találták meg a holttestét, előtte a Facebookon posztolt egy búcsúüzenetnek beillő szöveget.
Vágólapra másolva!

Az L.B.-nek becézett, 30 éves James Bonner holttestét dél-karolinai otthonában találta meg a rendőrség, miután egy ismerős aggódni kezdett a férfiért.

L.B. Bonner Forrás: Facebook/L.B. Bonner

A halál okát hivatalosan nem közölték a hatóságok, de Bonnerre lőtt sebbel bukkantak rá, a gyilkosság lehetőségét pedig kizárták.

A férfi a halála előtt nem sokkal a Facebookon posztolt, megköszönte mindenkinek a támogatást és a szeretetet "az utazása" során, valamint azt írta, itt az ideje szembenéznie a démonaival. "Sose engedjétek, hogy az emberek, akikkel törődtök, ne tudják, mit éreztek" – zárta:

Bonner az Élet 250 kiló felett című sorozatból lehetett ismerős, közel 300 kilósként ő is a műsor egyik szereplője volt, akkor még így nézett ki:

L.B. Bonner, Élet 250 kiló felett Forrás: TLC

2013-ban elvesztette az egyik lábát egy autóbalesetben, ez után kezdett el egészségtelen mértékben enni, később azonban sikerült lefogynia:

I wouldn't trade this amazing journey I'm on for anything. #nomore600lbs #bringinbackthebeard #chunky&funky #chunkydunkin

L.B. Bonner (@l.b.bonner) által megosztott bejegyzés,

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!