A sztárok nem mindennapi életet élnek, és vannak köztük, akik a haláluk után is különleges bánásmódot igényelnek: nem egy emberről tudunk, akinek a hamvait kilőtték az űrbe, más úgy rendelkezett, hogy minden évben tartsanak szeánszot, ahol megpróbálják megidézni a szellemét. Találunk más fura kitételeket is a hírességek végrendeleteiben, akad, aki egy vagyont hagyna a kutyáira, más megvendégelte a barátait, vagy épp a feleségének küldözgetett rózsákat a halála után.

Harry Houdini

A magyar származású illuzionista mindig is küzdött a spiritualizmus ellen, egész életében igyekezett leleplezni a spiritiszták trükkjeit. Végrendeletével is nekik mutatott fricskát, ugyanis azt kérte, hogy minden évben tartsanak a halála napján egy szeánszot, amivel megpróbálják megidézni a szellemét – feleségével pedig megállapodott egy tíz számjegyű, titkos kódban, erre kellett volna valahogy utalnia Houdininek, ha tényleg üzenni tud a túlvilágról.

Forrás: Pinterest

Talán mondanunk sem kell, Houdini a felesége haláláig nem jelent meg, és utána is hiába próbálták megidézni bűvészek és médiumok. Az 1987-es szeánszot még a tévében is adták, William Shatner vezette le, de ott sem történt semmi említésre méltó.

Lapozzon, tudunk még pár képtelen kérésről!