Űrtemetés, milliók a kutyáknak - sztárok fura végakarata

News, Meghalt Robin Williams
(FILES) This file photo taken on November 15, 2005 shows US actor Robin Williams during a photocall of "The Big White" directed by Mark Mylod in Rome. Oscar-winning actor and comedian Robin Williams died from suspected suicide on August 11, 2014 after battling depression, triggering an outpouring of tributes to one of the most beloved entertainers of his generation. AFP PHOTO / FILES / TIZIANA FABI
Vágólapra másolva!
A sztárok nem mindennapi életet élnek, és vannak köztük, akik a haláluk után is különleges bánásmódot igényelnek: nem egy emberről tudunk, akinek a hamvait kilőtték az űrbe, más úgy rendelkezett, hogy minden évben tartsanak szeánszot, ahol megpróbálják megidézni a szellemét. Találunk más fura kitételeket is a hírességek végrendeleteiben, akad, aki egy vagyont hagyna a kutyáira, más megvendégelte a barátait, vagy épp a feleségének küldözgetett rózsákat a halála után.
Vágólapra másolva!

Harry Houdini

A magyar származású illuzionista mindig is küzdött a spiritualizmus ellen, egész életében igyekezett leleplezni a spiritiszták trükkjeit. Végrendeletével is nekik mutatott fricskát, ugyanis azt kérte, hogy minden évben tartsanak a halála napján egy szeánszot, amivel megpróbálják megidézni a szellemét – feleségével pedig megállapodott egy tíz számjegyű, titkos kódban, erre kellett volna valahogy utalnia Houdininek, ha tényleg üzenni tud a túlvilágról.

Forrás: Pinterest

Talán mondanunk sem kell, Houdini a felesége haláláig nem jelent meg, és utána is hiába próbálták megidézni bűvészek és médiumok. Az 1987-es szeánszot még a tévében is adták, William Shatner vezette le, de ott sem történt semmi említésre méltó.

Lapozzon, tudunk még pár képtelen kérésről!