Egyre erősebb az Izaura TV

Így fest most a Paula és Paulina főszereplője, Gabriella Spanic
Vágólapra másolva!
Két éve indult az Izaura TV - debütálása óta több, mint kilencszeresére nőtt, és a kábelcsatornák rangsorában már hatodik legnézettebb a teljes lakosság körében - közölte a TV2 Csoport.
Vágólapra másolva!

A TV2 Csoport csatornája több mint kilencszeresére nőtt az elmúlt két évben, az Izaura TV közönségarány-mutatója a kereskedelmi - 18-59 éves - célcsoportban. A legfrissebb augusztusi (aug 1-12) adatok szerint az indulásakor még 0,2%-os közönségarányt (SHR 18-59) elérő Izaura TV ma már közel 2%-os (SHR 18-59: 1,9%) aránnyal büszkélkedhet. Ugyanez a növekedés megfigyelhető a teljes lakosság körében is. Az induló 0,4 %-os arány mára 2,4% lett (SHR 4+).

Kiemelkedő népszerűségnek örvend a retro blokk, közöttük olyan örökzöld klasszikusokkal, mint a Paula és Paulina, a Titkok és szerelmek, vagy a Marimar, amelyek főműsoridőben akár 3-5%-os közönségarányt is elértek egy-egy epizóddal. Indulás óta azonban a csatorna legnagyobb sikere az Esmeralda volt, ami legnézettebb epizódjával 5,5%-os közönségarányt és 120 ezer fős nézőszámot ért el a 18-59 éves korcsoportban - közölte a TV2 Csoport.

Forrás: Televisia S.A. de C. V.

A kábelcsatorna legeredményesebb napja az egész napos Share adatok alapján 2018. április 18-a volt

A nagy klasszikusok mellett a csatorna folyamatosan országos televízió premierekkel jelentkezik. Az Izaura TV kínálatában a legnépszerűbb török és koreai sorozatok is megtalálhatóak, többek között a Küzey Güney – tűz és víz; a Fatmagül; a Piszkos pénz, tiszta szerelem; Az éjszaka királynője és A korona hercege. A sorozatok rabjai pedig további újdonságokra is számíthatnak.

Idén a kábelcsatornák rangsorában az Izaura TV már 6. legnézettebb csatorna a teljes lakosság körében, amivel olyan versenytársakat utasít maga mögé, mint az AXN, a Viasat3, a Comedy Central, az RTL II vagy épp a Sorozat+ - közölte a TV2 Csoport.