Pápai Joci aláírt a TV2-nél, fóbiáiról vallott

Pápai Joci interjú
Pápai Joci interjú
Vágólapra másolva!
Félős, izgulós showkirállyal gyarapodott a Csak show és más semmi szereplőinek névsora, Pápai Joci is szerepelni fog a műsorban.
Vágólapra másolva!

Az igazi fóbiabajnok hírében álló énekes minden félelme ellenére szeretne nekivágni a műsornak és bebizonyítani, hogy képes leküzdeni a félelmeit.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Könnyebb lenne felsorolni, hogy milyen fóbiám nincs. A magasságtól és a nagyon mozgó tárgyaktól rettegek, ilyenkor lever a víz, szédülök és nagyon erős szívdobogásom lesz. Nincs rá megfelelő praktikám, nem tömöm magam gyógyszerrel, egyszerűen próbálok túl lenni rajta és kerülni ezeket a helyzeteket. A másik nagy félelmem az állatokhoz kapcsolódó feladatok lesznek. Kígyókkal, pókokkal nem vagyok hajlandó egy légtérben tartózkodni. Egyszer a tatai házunk teraszán ott volt egy két és fél méteres sikló, amit kígyónak néztem. Annyira kiborultam, hogy komolyan el akartam adni a házunkat" - mondta a Borsnak.

"A feleségem szerint nem kellett volna vállalnom a felkérést, mert ismeri a gyenge pontjaimat. Nehezen lépek ki a korfontzónámból, de remélem sikerül szembenéznem a félelmeimmel a műsorfolyam alatt" - tette hozzá.