Vannak pornós lányok, akiket nem az eszükért szeretnek

erotika illusztráció
Vágólapra másolva!
A felnőttfilmes casting folyamatáról elmélkedett egy sort a producer-rendező.
Vágólapra másolva!

Kovi - a hazai pornófilmgyártás egyik legismertebb alakja – a casting folyamatáról beszélt egy friss videóban: megállapította, hogy a felnőttfilmek jelentős részét férfiak nézik, ezért nagyon nem mindegy, a lányok hogyan néznek ki. Szerinte sok rendezőnél vetkőzéssel kezdődik a casting, Kovinál állítólag nem, ő szereti végigmérni ruhában, mennyire ápolt, hogyan mutatkozik be, milyen a testtartása, milyen a körme, milyen ruha van rajta. „Fontos a kommunikációja, a beszédkészsége. Ha nem tud jól beszélni, nem osztok rá beszédes, színészkedős szerepet. Itt 18-20 éves lányokról beszélünk, akiknek kameratapasztalata sincs" – tette hozzá.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

„Utána megnézem a testét, megkérem, hogy vetkőzzön le. Ha szégyenlős, megkérdi, hogy a bugyit is le kell-e vennie" – mesélte. Pornós szereplőválogatás esetén ez fura kérdés, de nem minden jelentkező túl okos. „Sok bombázóval találkoztam, akik nem tudtak beszélni, nem tudtak viselkedni. Ők jók lehettek a szexben, nem kaptak olyan jelenetet, ahol beszélni kell."

Elmesélte, hogy volt olyan filmje, ahol angol fiú és magyar lány forgatott nemzetközi piacra, és utóbbinak mindössze egy hellót kellett volna mondania az ajtónyitás után. Ehhez képest dumálni kezdett („helló, szia, szevasz, hogy vagy, mi újság?"), persze magyarul, így le kellett állni. Újra elmagyarázták neki, hogy csak „helló" van, erre megint csacsogni kezdett a kishölgy, megint le kellett állnia a stábnak. „Jól néz ki, de nem az esze miatt szeretjük" – mondta Kovi az ilyen lányokról.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A szereposztó dívány is szóba került persze. „Dolgoztam nagyon jó csajokkal, akik aztán fadarabok voltak. Egyes rendezők ezért kipróbálják a lányokat, mielőtt szerepet adnak nekik. Én nem próbáltam ki a lányokat a jelenetek előtt, ahogy fotós koromban sem volt kapcsolatom a modellekkel."

Az arány sem mindegy: „Fontos, hogy milyen arányban szerepelnek sztárok és újoncok. Fontos, hogy legyen pár sztár, aki eladja a filmet, de legyen teljesen új szereplő is, így mindenki élvezi a filmet" – vélekedett a producer. A monológ itt megtekinthető, Kovi a fiúk castingján is elmélkedik egy kicsit.