Tizenöt kiló bőrt kell leoperálni a magyar énekesről

Emilio, fogyás
Vágólapra másolva!
Több mint hatvan kilótól sikerült megszabadulnia Emiliónak, de a súlyveszteség miatt újabb műtét vár rá.
Vágólapra másolva!

Emilio még 2008-ban szánta rá magát, hogy behelyeztet egy gyomorgyűrűt, hogy megszabadulhasson jelentős súlyfeleslegétől. Ekkor 158 kiló volt, ami már komoly problémákat okozott neki: állandó hát-, derék- és lábfájás gyötörte.

"Amikor elhatároztam, hogy szakemberhez fordulok, 158 kiló voltam, a hatalmas súlyfelesleg teljesen megkeserítette az életemet. Még a cipőfűzőmet sem tudtam önállóan bekötni, az állandó hát-, derék- és lábfájásról nem is beszélve. Az ízületeim teljesen kikészültek, a színpadon sem tudtam már úgy mozogni, és persze az önbizalmamnak sem használt, hogy több mint másfél mázsát nyomok" - mondta a Borsnak.

Emilio, fogyás Forrás: Instagram/ Jellinek Emilio

"Jelenleg hatvanhárom kilóval vagyok könnyebb a kezdeti százötvennyolcnál, és még további tíztől szeretnék megszabadulni. Miután azonban elértem a kívánt testsúlyomat, újra kés alá kell feküdnöm, mert a megereszkedett bőrréteget el kell távolítani" - árulta el.

Retteg a beavatkozástól, arról nem is beszélve, hogy a műtét után több hónapig pihennie kellene majd, ezt pedig, mint fogalmaz, nem teheti meg sem a családjával, sem a rajongóival.