Jön a tévébe a Valami Amerika 3, a Pappa Pia és A Viszkis

2018.09.22. 13:40

Nem sokkal a mozibemutató után olyan magyar filmeket tűz műsorra a TV2 Csoport, mint a Valami Amerika 3, a Pappa Pia, valamint A Viszkis.

A februári mozibemutató után alig fél évvel szeptember 23-án vasárnap 18.55-től a Valami Amerika 1-2. folytatását, a Valami Amerika 3-at láthatják a nézők. Tamás (Pindroch Csaba), Ákos (Szabó Győző) és András (Hujber Ferenc), a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek (Szervét Tibor) köszönhetően. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Persze Eszter (Ónodi Eszter) és Timi (Oroszlán Szonja) is beleveti magát a nyomozásba.

Forrás: Vertigo Média

Szeptember utolsó vasárnapja zenés vígjátékot ígér: a Pappa Pia című romantikus filmet egy éve láthatta a mozikban a magyar közönség Csupó Gábor rendezésében.

A Szabó Kimmel Tamás, Ostorházi Bernadett, Stohl András, Nagy Feró és Reviczky Gábor főszereplésével készült film egy csónakház megmentéséről szól, amely régi és új barátságokat hoz össze. A régi nagy slágerek újra hangszerelve csendülnek fel a romantikus vígjátékban, amelynek zenéjét Rakonczai Viktor és Kozma Katalin szerezték.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

A Viszkis című magyar akciófilmet Antal Nimród rendezte, és 2017-ben mutatták be. Október 7-én mindenki megnézheti 18.55-től a TV2 műsorán.

Ambrus Attilát, a „Viszkis rablót” Szalay Bence játssza, míg a nyomában lihegő makacs nyomozót Schneider Zoltán alakítja. Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával. További főszereplők: Móga Piroska és Klem Viktor.

Fotó: Szabó Adrienn

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK