Szinetár Dórát többször megszégyenítették és megalázták

Szinetár Dóra
Vágólapra másolva!
Szinetár Dórát gyerekkorában az iskolában nem egyszer bántalmazták lelkileg, rendszeresen megszégyenítettek és megaláztak a szülei ismertsége miatt.
Vágólapra másolva!

Különösen jó kapcsolata volt a szüleivel, főleg az édesanyjával, aki mindenben a támasza volt gyerekként, így őszintén elmondta otthon, hogy mi zajlik a környezetében.

Forrás: Szinetár Dóra, Instagram

"Az iskolában nem egyszer bántalmaztak lelkileg, rendszeresen megszégyenítettek és megaláztak a szüleim ismertsége miatt. Ki irigységből, ki gonoszságból. És a legszörnyűbb az, hogy nem csak a gyerekek, hanem a tanárok is. Pontosabban az osztályfőnök.

Mai napig tisztán emlékszem, amikor egyik órán így szólt: 'Gyerekek! A mai óra témája Szinetár Dóra. Mindenki mondja el, hogy mi a problémája vele!' És akkor elkezdték sorolni. Mert természetesen egy kiskamasznak mindennel és mindenkivel adódnak problémái. Nyilván nem volt jó ezt végighallgatni tizenhárom éves kislányként, főleg úgy, hogy a légynek sem ártottam. Mondanom sem kell, ezt követően magántanuló lettem" - árulta el a színésznő a Borsnak.