Hét kódolatlan csatornát nézhet sok szerencsés

ifjú pápa, young pope
Vágólapra másolva!
Bő két hétig tart az akció.
Vágólapra másolva!

Tizenkilenc nap, hét csatorna, több mint száz prémium film, sorozat és dokumentumfilm: a UPC Direct mától kódolatlan időszakkal jelentkezik minden ügyfele számára.

A filmek és sorozatok szerelmesei, dokumentumfilm rajongók, de még a harcművészetek kedvelői is megtalálhatják kedvenc műsoraikat

a FilmBox kódolatlan időszaka alatt október 5-tól egészen október 24-ig

- közölte a szolgáltató.

Az ijú pápa Forrás: HBO

A FilmBox Premium csatornáján most a nézők a 14. századba kalandozhatnak, jön a Templomosok című sorozat (ez látható az HBO Gón is, amúgy a History csatorna terméke). Ugyanezen a csatornán lesz a Django elszabadul is. A FilmBox Extra HD csatorna nagy hollywoodi stúdiók produkcióira specializálódott, de a kódolatlan időszakban jön Az ifjú pápa című provokatív sorozat is.

A FilmBox Family Camelotba invitálja a nézőket, ahol részesei lehetnek az ifjú Merlin kalandjainak, abban az időben, amikor még csak a fiatal Arthur herceg szolgája volt. Egy másik családi film a Dinosaur Project, ami felfedezők és zoológusok egy csapatának történetét meséli el, akik a legendás afrikai szörny, Mokele Mbembe nyomában járnak.

A hét csatorna, amely az akcióba bekerült:

FilmBox Extra HD
FilmBox Basic
FilmBox Premium
FilmBox Plus
FilmBox Family
Fightbox
Docubox