Kétéves gyerekével az ölében karambolozott a részeg színész

2017 Tribeca Film Festival After Party For Chuck at VYNL GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
NEW YORK, NY - APRIL 28: Pooch Hall attends the 2017 Tribeca Film Festival After Party For Chuck at VYNL at Vnyl on April 28, 2017 in New York City. Nicholas Hunt/Getty Images for 2017 Tribeca Film Festival/AFP
Vágólapra másolva!
Letartóztatták a Ray Donovan-ből ismert Pooch Hallt, miután kétéves gyerekével az ölében karambolozott, és a rendőrök kiérkezésekor láthatóan alkohol hatása alatt állt. 
Vágólapra másolva!

A Ray Donovan színésze, a Daryllként eddig hatvan epizódban látott Pooch Hall részegen vezetett, és beleütközött egy parkoló autóba – miközben kétéves fia az ölébe szíjazva ült, egy szemtanú szerint a kormányt is fogta.

Pooch Hall Forrás: AFP/2017 Getty Images/Nicholas Hunt

A rendőrök kiérkezésekor Hall nem ment át a józanságát tesztelő feladatokon, így letartóztatták, de azóta szabadon is engedték 100 ezer dolláros óvadékért cserébe, a gyereket pedig átadták az anyjának.

Az ügyet továbbították a Los Angeles-i kerületi ügyészségnek, a színészt ittas vezetés mellett a gyereke veszélyeztetésével is vádolhatják.

A Ray Donovan-nak jelenleg már a hatodik évadját forgatják, de a Deadline szerint Hall letartóztatása nem befolyásolja a munkálatokat.