Kedden mindent a TV2 nyert

Izgalmas pillanat A Legbátrabb Párosból
Vágólapra másolva!
Október 9-én mindhárom kiemelt célcsoportban, a teljes napot és a főműsoridőt vizsgálva a TV2 volt a legnézettebb csatorna, cégcsoport szinten is megelőzve az RTL Magyarországot.
Vágólapra másolva!

Az október 8-án elindított új programstruktúra első napján a Ninja Warrior műsorsávjában és a 18-49-es főműsoridőben volt piacvezető a csatorna, kedden viszont már minden célcsoportban nyerte a teljes napot és a főműsoridőt a TV2. A négyévesnél idősebbek körében a csatorna átlagos főműsoridős közönségaránya 15,1% volt, míg az RTL-é ennél kevesebb, 14,6% százalékpont volt, míg 18-59-ben 14,3% vs. 13,9% a TV2 javára - közölte a TV2.

Izgalmas pillanat A Legbátrabb Párosból Forrás: TV2

A TV2 keddi legnézettebb műsora a kereskedelmi célcsoportban A Legbátrabb Páros bemutatkozó adása lett, 14.4%-os közönségaránnyal, míg a teljes lakosságban a Tények volt a csatorna elsőszámú műsora, amit az éppen tévénéző 4 évesnél idősebbek 22.1%-a követett figyelemmel.

Jól indult az IKO vadonatúj vígjátéksorozata, a Bogaras szülők is. Az első epizódot a 18-59 éves tévénézők 12,4%-a választotta, amivel az új széria rögtön a napi műsor toplista 7. helyén nyitott.

Téby Zita, a helyes anyuka a Bogaras szülők c. sorozatban Forrás: TV2

A nagycsatornák mellett a kábelek is jól teljesítettek, ennek köszönhetően a teljes csatornaportfólió is piacvezető volt a keddi napon. (TV2 Csoport 27% vs. RTL Magyarország 21% - teljes nap, teljes lakosság)