Kiderült pár részlet a tévés riporter, műsorvezető és a rádiós szakításról.

„Bochkor Gábort hagyták ott, Andi költözött el, ami nagyon megviselte. Nem is elsősorban az, hogy elhagyták, hanem az, hogy elvesztette a családfő szerepét. Nagyon szereti a lányát, Nóri a mindene, ezért felépített egy olyan világot, amelynek ő a fő védelmezője. Most ez a világ omlott össze, ezért rogyott meg Gábor” – mesélte a Story magazinnak a sztárpár egyik ismerőse.

Állítólag már hosszú ideje „se veled, se nélküled” kapcsolatuk volt, a szakításról csak a legközelebbi barátaik tudhattak heteken át.

Várkonyi Andrea műsorvezető, riporterFotó: Adrián Zoltán - Origo

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolatának egyébként annak idején nem jósoltak sok időt, pedig 12 évvel ezelőtt nagyon megküzdöttek egymásért – írta a Blikk. „Nagyon sokan le akartak beszélni engem erről a szerelemről! Ijesztgettek, hogy a Bochkornak ennyi, meg annyi nője volt, én pedig beállok a sorba. [...] Amikor összekerültünk, nagyon rossz idegállapotban voltunk mindketten. Találkozott két öntudatos, akaratos ember, ráadásul én egy rossz válás kellős közepén jártam. Nagyon akartuk a másikat, de a sok vihar közepette egy ideig úgy tűnt, mi soha nem csiszolódunk egymáshoz. Ráadásul terhes lettem, pedig akkor még nem is gondoltunk gyerekre” – idézték Várkonyi korábbi mondatait.