Erős fájdalmak gyötrik Curtist

Curtis
Vágólapra másolva!
Egy korábbi sportsérülés miatt szenved Curtis, aki nem használ gyógyszereket a fájdalma csillapítására. Ma este láthatjuk a Csak show és más semmi-ben a TV2-n.
Vágólapra másolva!

A régebben Újpesten, Kecskeméten és Szolnokon is futballozó rapper korábban megsérült térdei nehezen bírják az igénybevételt, de a Blikknek elárulta, semmivel sem tompítja a fájdalmait.

„Összeszorított foggal tűrök, kemény gyerek vagyok! Amúgy is igyekszem kerülni a gyógyszereket” –mondta a lapnak, és arról is beszélt, mennyire megterhelő számára a Csak show és más semmi első élő adására való felkészülés. „A sok ugrálás kifejezetten megterheli a lábamat, amely elég érzékeny. Ráadásul a pénteki show-ra is egy olyan táncos produkcióval készülünk, ahol nagyon sokat kell térdelnünk is. Próbák közben a feladatra koncentrálok, de utána folyamatosan fáj” – mondta.

Forrás: Instagram / Curtis

A sérülésről is mesélt a lapnak: „Felugrottam fejelni, rosszul érkeztem, kifordult a térdem, elszakadt a keresztszalagom. Sajnos, mivel a másik térdem a sérülés miatt több terhelést kapott, abban kilazult a szalag, szintén sokszor fáj, azt is műteni kéne. Fél év volt a rehabilitáció, de utána már nem ment maximálisan a játék. Megviselt lelkileg, hogy abba kell hagynom, de bohócként nem akartam a pályán maradni.”