Jóban Rosszban: kemény dráma várható ma

Réti Adrienn
Vágólapra másolva!
Réti Adrienn karaktere a napi sorozatban Alíz, aki nagyon vagány csaj, magánnyomozó. A történet szerint korábban merényletet követett el Roland (Suhajda Dániel) ellen. A ma esti adás is mozgalmas lesz.
Vágólapra másolva!

Távozol a sorozatból? Hogyan?

A sorozatban gyakran kerültek izgalmas kalandokba a maffiás szál szereplői, aminek legtöbbször én is részese voltam eddig. A távozásom is izgalmas, intenzív keretek között zajlódik majd.

Szeretted ezt a kicsit fiús, vagány karaktert?

Nagyon szeretem játszani Alízt. Szókimondó, irigylésre méltó vagánysága mellett gyakran szikár és nyers egy-egy helyzetben, ugyanakkor finom és szeretetteljes is, ha megkedvel valakit.

Forrás: SuperTV2

Melyik volt a legkedvesebb forgatási élményed?

Mindig vártam azokat a jeleneteket, amikor az erdőben forgattunk. Nagyon szeretek a természetben lenni, az az én közegem.

És a legrosszabb élmény?

Amikor hideg időben vettünk fel akciójeleneteket ősszel és télen, azokat a napokat nehezen bírtam. Nem szeretek fázni. Civilben bundacsizmát veszek fel, amikor mások még átmeneti ruhákat hordanak. Szerencsére az öltöztetők mindig odafigyeltek a hidegebb napokon arra, hogy legyen a jelmezünk alá melegítő aláöltözet. Hálás vagyok nekik ezért.

Forrás: SuperTV2

Mi fog hiányozni a sorozatból?

Szeretem a stábot, akikkel ott dolgozunk. A legtöbb forgatási napon történt valami szerethető dolog, amiért örömmel mentem vissza legközelebb. Ha feszültség volt valamiből, azt is meg tudtuk beszélni értelmesen.

Forrás: SuperTV2

Hol láthatunk ősszel a Bogaras szülők című sorozat mellett?

Novembertől Pass Andrea: Eltűnő ingerek című előadásában dolgozom a Trafóban, aminek december 14.-én van a bemutatója. Várom már, Andival ez már a harmadik munkánk. A Jurányi házban a "Bebújós" és "A Vezér " című előadásokban játszom, amiket ő rendezett. Emellett októbertől a Magvető kávézóban játszom "A Kutya életbe" című kétszereplős előadást, ami egy univerzális kérdést, a párkapcsolat működési mechanizmusát feszegeti. Készülök egy műsorral is, ami a tudatos vásárlásról és szelektív hulladékgyűjtésről szól.