A fiatal pároknak nem nagyon osztanak lapot A Legbátrabb Párosban a TV2-n: az előző adásban Tóth Andiék búcsúztak, a harmadik részben Singh Vikiék estek ki. A Schobert Norbi, Pintér Tibor, Németh Kristóf alkotta szövetség sorra ejti ki a riválisokat, hogy a végén egymás közt döntsék el a milliók sorsát.

Tériszonytól küzdőknek, magasságtól rettegőknek iszonyatos feladattal kezdődött A Legbátrabb Páros újabb adása, amelyben még öt pár volt érdekelt: egy hatvan méter magas várfalon kellett leereszkedni kötéllel, útközben össze kellett gyűjteni három számot. Nehezítette a bátorságpróbát, hogy félúton váltani kellett, a falnak háttal ereszkedtek a játékosok. Németh Kristóf a végére kikészült, sírt, mint mondta, apja halála után ez volt élete legrosszabb élménye.

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Palácsik Lilla kacarászva ment le, de a barátja, Tomi félúton, egy kitüremkedésen megmakacsolta magát, ő onnan nem moccant se fel, se le. 30 perc totojázás, meditálás és csendes rettegés után feladta, segítő hegymászó, külföldi stábtag ment kimenteni őt: mire leért nagy nehezen, elég kifejezéstelen volt a tekintete, azt se tudta, hol van.

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Pintérék, Schoberték szépen lejöttek, kisebb pánikrohamot kapott Singh Viki félúton, ott sikoltozott 30 méter magasan, egy húszcentis párkányon egyensúlyozva. A feladatot Német Kristóf és párja, Zita teljesítette leggyorsabban (lenn még volt egy széf, annak kinyitásával kellett még eltölteni egy kis időt).

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

A stressz elmúltával kissé enyhültek az ellentétek a párosok között (fiatalok kontra rutinos celebek), a második feladat pedig inkább szórakoztató és kellemes volt, semmint veszélyes vagy dermesztő. Egy felfújható óriásbanánon siklottak a versenyzők egy motorcsónak mögött, egy póznával kezükben, így kellett pontokat gyűjteni.

Viki ment haza

Az este már a taktikázással telt, Palácsik Lilla és Tamás barátja biztosan párbajozni ment, az ő ellenfeleiket kellett megnevezni. A hatfős szövetség addig kavart, addig spekulált, hogy végül mégiscsak Singh Vikiék kerültek ki a párbajra – pedig úgy nézett ki, hogy Tenyáéknak jut a feladat, hogy kinyírják Vajna Timi húgát és párját a játékból. „Bátornak hiszik magukat, de ez egy gyáva húzás volt" – jegyezte meg Visváder Tamás.

A két részből álló párbajban Palácsik Lilla és párja voltak az ügyesebbek, még úgy is, hogy előbbi egy nyílvesszővel majdnem eltalált egy gyanútlan operatőrt. Ment haza Singh Viki és barátja, azaz az öregek hármas (hatos) szövetsége működik. Az előzetes alapján a nagy szeretetnek vége lesz a következő részben, ahol Tenya, a széplelkű lovas dalnok és az egykori Kertész Géza komolyan egymásnak feszül, legalábbis verbálisan.

Sok szép képet itt talál.