Feljelentették a Hooligans énekesét

csipa
Vágólapra másolva!
Több mint tíz év együttélés és sok vita után nemrég pontot tett kapcsolata végére a Hooligans frontembere, szakítottak párjával – úgy tűnik, a válást nem sikerül konfliktusmentesen intézni, rendőrségi ügy lett kettejük viszályából.
Vágólapra másolva!

Az énekes úgy hitte, sikerült viszonylag békésen elválnia, de hatalmasat tévedett. Az egyik hétvégi koncertről hazaérve állítása szerint rémisztő látvány fogadta, amikor belépett a saját lakásába: eltűntek a bútorai és az értéktárgyai. Csipa úgy gondolta, ez a volt párja műve, ezért telefont ragadott, és megfenyegette Krisztinát.

„Hazudhatnék, hogy nem így volt, de valóban elborult az agyam, abban az idegállapotban telefonon megfenyegettem az egész családját. Csak neki volt kulcsa lakáshoz, így azonnal összeraktam a képet, szerintem bárki más is ugyanígy reagált volna egy ilyen esetre, vagy talán még cifrábban, de természetesen nem gondoltam komolyan.

Ma már sajnálom, hogy ilyen durván fogalmaztam, de amikor hazaértem és megláttam az üres nappalimat, képtelen voltam uralkodni magamon. Fáradt voltam a koncert után, ittam is egy keveset hazafelé a kisbuszban a fiúkkal, és nem gondoltam végig, mit teszek” – mondta a Ripostnak.

Forrás: BENCE.BARSONY VELVET.ART/Bence.Barsony

„Vettem egy mély levegőt, és elindultam, hogy számonkérjem Krisztát, de mire odaértem hozzá, már a rendőrök vártak rám az ajtajában. Nekik sem tagadtam, a történteket, de ha már ott voltak, én is tettem egy feljelentést” – tette hozzá.