Épp tíz éve bukkant fel Baukó Éva, Majka instruálta

Baukó Éva 2008-ban, még a celeblét előtt
Vágólapra másolva!
Napra pontosan tíz éve, 2008. október 26-án ért véget a Bár 2.0, egy keszthelyi fiú, a vendéglátóiparban dolgozó Duda nyerte. Őt már elfelejtette a hazai tévéző-netező, de a műsorvezető Majkát és az ott feltűnt Baukó Évát nem. Három videót is megnézhet, ha továbblapoz. 
Vágólapra másolva!

Baukó Éva 2008-ban, még a celeblét előtt Forrás: Origo

A Bár volt az első hazai tévés valóságshow, megelőzve a Big Brothert, Való Világot, abban egy Tiger nevű srác nyert: megkopott emlékeink szerint őt hadaró, zavaros szövege miatt néha feliratozni kellett (különösen, ha ivott, ami minden nap előfordult). A jópofa, újszerű és szórakoztató Bár feltette a hazai kereskedelmi tévés térképre a Viasat3-at, előtte nem nagyon volt saját műsora a csatornának, vagy ha igen, nem maradt róla emlékünk. Novák Péter vezette, sok vicces elemet tartalmazott, a korai netes fórumokon is serényen ment róla a disputa - ezért is rejtély, miért várt hét évet a csatorna a folytatással.

Az első kiszavazóshow Forrás: Origo

2008-ban elindult, Bár 2.0 címen, Óbudán forgatták a Kolosy tér fölött egy házban. A játékosok a Symbolba jártak le dolgozgatni (mert megfeszülni nem kellett, alig volt vendég a kis teremben), Majka vezette a műsort. A nézettség elég gyér volt, a beleölt pénzhez képest mindenképp, így felpörgette a realityt a csatorna.

Nem nézték

Kettesével estek ki a szereplők, hogy hamarabb vége legyen, ráadásul este 8-ról este 11-re került, ami beismerése volt annak, hogy valami mellément (érdekes, hogy neten jól futott, de tévében csak 1-2%-os share-t tudott a kiemelt műsorsávban). Egy szereplő élte túl a valóságshow-t, pontosabban egy tudott profitálni belőle: Baukó Éva, aki hamar a Való Világban találta magát utána, Alekosz társaságában, utána pedig még egy halom realityben bevetették (Édes élet, Celeb vagyok).

Éva 2. lett, de később több műsorba hívták Forrás: Origo

Épp tíz éve a Bár 2.0 fináléjába négyen jutottak, 18 százalékot szerzett Zsófi, így elsőként ő esett ki a négyes döntőből. Az összes szavazó 23 százalékának rokonszenvét bírta a korábban sok internetező által favoritnak kikiáltott Tomi, de ez sem volt elég a győzelemhez. Második lett Baukó Éva, 32 százalékkal pedig a játékot a hallgatag művészlélek, a keszthelyi Duda nyerte.

Lapozzon, mutatjuk videón a végét!