Elbúcsúzott a nézőktől a Walking Dead főszereplője

approved by Denise Huth 6.22.17 Andrew Lincoln as Rick Grimes - The Walking Dead _ Season 8, Episode 1 - Photo Credit: Gene Page/AMC
Andrew Lincoln as Rick Grimes - The Walking Dead _ Season 8, Episode 1 - Photo Credit: Gene Page/AMC
Vágólapra másolva!
Egy epizódja még hátravan a The Walking Dead-ben Ricket játszó Andrew Lincolnnak, a színész azonban már elbúcsozott a nézőktől.
Vágólapra másolva!

Amint azt megírtuk, a Ricket alakító Andrew Lincolnt a november 4-i epizódban láthatjuk utoljára a The Walking Dead-ben, a színész azonban már most közzétette a rajongóknak szóló búcsúlevelét.

Andrew Lincoln mint Rick Grimes Forrás: AMC

Mindenekelőtt megköszönte azoknak, akik követték az úton kilenc évig, 115 epizódon keresztül, majd megköszönte azt is a nézőknek, hogy nem pártoltak el, amikor a sorozat a darabolós zombihorror műfaja felől a lélektani dráma felé vette az irányt.

Szerinte a The Walking Dead a reményről, a családról és a barátságról szól, és napjainkban aktuálisabb, mint az indulásakor. Megígérte, hogy a továbbiakban is követni fogja a sorozatról szóló tudósításokat, a kollégáinak pedig még sok újabb évadot kívánt.

Civilben az idei New York-i Comic Conon Forrás: AFP/2018 Getty Images/Andrew Toth

"Csak nyugodtan, és mindenkinél legyen egy vörös machete" – zárta a levelet, amely tejes terjedelmében a Comicbook.com oldalán olvasható.