Függőségéről vallott a sorozatsztár

"Boys In The Band" 50th Anniversary Celebration GettyImageRank1 People VERTICAL Looking At Camera THREE QUARTER LENGTH Theatrical Performance SMILING USA New York City One Person Photography 50th Anniversary Arts Culture and Entertainment Attending Celebr
NEW YORK, NY - MAY 30: Lena Dunham attends the "Boys In The Band" 50th Anniversary Celebration at Booth Theatre on May 30, 2018 in New York City. Nicholas Hunt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Lena Dunham arról mesélt, hogy hat hónapja lemondott a gyógyszeréről, próbál szabadulni a függőségtől.
Vágólapra másolva!

A Csajok alkotója és főszereplője, Lena Dunham gyógyszerfüggőségéről vallott Dex Shepard podcastjában, az Armchair Expert-ben, azt mondta, hat hónapja tiszta.

A színésznő a Klonopin nevű szorongásoldóra kattant rá, eljutott onnan, hogy repülés előtt bevett egyet, odáig, hogy gyakorlatilag állandóan szedte, amikor ébren volt.

Lena Dunham Forrás: AFP/2018 Getty Images/Nicholas Hunt

Dunham úgy érezte, hogy a szorongása és pánikrohamai már a munkájában is akadályozzák, a gyógyszer viszont segített neki lenyugodni, másra koncentrálni.

A szert végül hat hónapja tette le, de a leszokás egy pokol volt a számára, és még mindig próbál hozzászokni az új, "normális" énjéhez.