Kibékült Berki Krisztián és Hódi Pamela

Ezek a sztárok szakítottak 2017-ben: Pintér Tibortól Berki Krisztiánig Berki Krisztián Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Viharos szakításuk és a sok mogorva, sértett üzengetés után, úgy látszik, rendeződött Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolata: lányuk kérésére közösen születésnapoztak.
Vágólapra másolva!

Kislányuk születésnapját együtt, új párjaik társaságában töltötték. „Nem hiszek abban, hogy egy olyan gyereknek, akinek nincsenek együtt a szülei, két külön szülinapot kéne tartani. Azt tartom jónak, ha a fontos ünnepeken a család együtt van” – mondta a Blikknek Berki.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

„Még a zsúr előtt megkérdeztem Natit, kit szeretne meghívni, ő pedig azt mondta, azt szeretné, ha apa és anya is ott lenne. Azt gondolom, egy felelősségteljes szülő túlteszi magát vélt vagy valós sérelmein, és felnő a feladathoz, ha a gyerekéről van szó. Idén Pamela is belement, hogy így ünnepeljünk” – tette hozzá a műsorvezető.

A lapnak arról is beszélt, hogy miért tartja fontosnak azt, hogy Nati édesanyjával normális legyen a viszonya. „Szerencsére mind a ketten megtaláltuk a boldogságot más oldalán. Édesapaként az fontos, hogy Pamela boldog legyen, mert akkor lesz az a lányom is.”