Sztárok, akik kizárták a végrendeletükből a családjukat

Sztárok, akik szegényen haltak meg Michael Jackson
A sztár rengeteg plasztikai műtéten esett át, bőre pedig teljesen kifehéredett a vitiligot nevű bőrbetegség miatt.
Vágólapra másolva!
Az ember azt hinné, hogy a dollármilliókkal kitömött hírességek halála után a családnak aligha lesz anyagi gondja, egy szokatlan végakarat azonban bármikor keresztülhúzhatja a pénzre váró rokonok számításait. Volt, aki öt gyerekét, más bántalmazó apját és híres testvéreit hagyta ki a végrendeletéből, de például Gordon Ramsay, Jackie Chan vagy Sting utódai sem fognak sok pénzt látni.
Vágólapra másolva!

Tony Curtis

Forrás: AFP

Öt gyereke született – köztük Jamie Lee Curtis –, ő azonban a teljes vagyonát a hatodik, utolsó feleségére, Jill Vandenberg Curtisre hagyta, sőt a végrendeletben meg is említette, hogy szándékosan zárta ki a gyerekeit az örökségből. Az özvegy ráadásul a következő évben egy árverést is rendezett a színész cuccaiból, amiből további egymillió dollár gyűlt össze – de a gyerekek ebből sem kaptak semmit.

Michael Jackson

Forrás: Getty Images

Az énekes 2009-es halála váratlan volt, a végrendeletét azonban már 2002-ben megírta, és bántalmazó apját – az azóta már elhunyt Joe Jacksont –, illetve testvéreit, Janetet, LaToyát és Titót teljesen kihagyta belőle. Az örökségből az anyukának, Katherine-nek jutott egy rész, sőt ő lépett elő a zenész három gyerekének gyámjává, az ő pénzüket is kezelte egy ideig – a maradékon pedig jótékonysági szervezetek osztoztak.

Joan Crawford

Forrás: Collection Christophel

A színésznő 1977-ben halt meg, örökbe fogadott gyerekei, Christina és Christopher azonban csak 2008-ban, peres úton jutottak hozzá fejenként 55 ezer dollárhoz az eredetileg 2 millió dolláros hagyatékból – a többi pénz a másik két adoptált gyerekhez és pár jótékonysági szervezethez került. Christina és híres anyja kapcsolata korábban nem volt felhőtlen, a lány írt is egy könyvet az állítólagos bántalmazásokról, ebből készült 1981-ben az Anyu a sztár című film.

Marlon Brando

Forrás: AFP

Még élő gyerekei közül tizenegyet sorolt fel a végrendeletében, az általa hátrahagyott 21,6 millió dollárból azonban nevelt lányának, Petra Brando-Corvalnak nem jutott semmi. Ugyanígy kimaradt az örökségből tinédzser unokája, akinek anyja, Cheyenne addigra már meghalt, 25 évesen felakasztotta magát.

Mickey Rooney

Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain

A színész nem kis meglepetést okozott a hagyatékával, ugyanis gyerekkorától kezdve filmezett, és még a halála évében, 93 évesen is forgatott, dollármilliók helyett azonban mindössze 18 ezer dollárt hagyott hátra – ráadásul a teljes összeg mostohafiára, Mark Aberre maradt, vér szerinti gyerekei nem kaptak semmit. A dühös utódok először a bírósághoz fordultak, de végül a következő évben ejtették a keresetet.

Lapozzon, van pár sztár az élők között is, aki nem fog sok pénzt hagyni a családjára!