Sztárban sztár: Liptainak jól beszólt Majka és Stohl András is

2018.11.04. 22:19

Szépen osztották egymást a zsűritagok a TV2 show-jában. A kissé bántó Claudia-beszólással, poénnal megtalált Majka szerint ötven év múlva már nem fognak emlékezni zsűritársára, majd amikor Liptai félig komolyan azt mondta, hogy soha nem ivott és nem szívott, Stohl szólt oda, hogy ne hazudjon. Utóbbinak börtönben töltött időszakán élcelődtek később, de közben azért színvonalas produkciók is mentek.

Hien kezdte az adást, Liptainak bejött, Stohl unta, de így is gratulált, 32 pontot érő nyitás volt. A másodikként fellépő Torres Dani nem kapott egy kimondottan kellemes feladatot, a Vengaboys énekesnőjét kellett alakítania. Liptainak a Predator című film jutott eszébe róla: „Ne haragudj, de semmi nőiesség nincs benned” – sajnálkozott. „Ez nagyon rossz dal, de nekünk a produkciót kell értékelni” – magyarázta Papp Szabi, Stohl pedig lehetetlen küldetésnek tartotta ezt a számot. „Ennél rosszabb nótát nem írtak a 90-es években. Jó lett volna, ha nem lett volna az egész rossz” – summázta Majka.

A zsűritagok nyilván haverok, szeretik egymást kóstolgatni, ez ma este sem volt másként. „2070-ben a Sztárban sztárban azt mondják majd, hogy volt egy Majka... azt a szart!” – poénkodott Liptai, de hamar jött a válasz: „Az a baj, hogy 2070-ben arra, hogy Liptai Claudia volt, arra nem is fognak emlékezni” – replikázott Majka.

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Bruno Marsként lépett fel Kállay-Saunders András, Majka szerint a produkció dadogott, és a lelke hiányzott. „Andris kifulladt, nehéz lehet végigtolni énekesként” – vélekedett Stohl, Liptai szerint Kállay-Saunders inkább „lágy és elfolyós ember”. 29-et kapott, lázasan lépett fel, de ennél nyilván többre számított.

Gesztesi Károlyt a szerkesztők láthatóan szeretnék sokáig adásban tartani, így testhezálló dalokat kap, Presser Pici után most egy Magna Cum Laude-dal volt a feladat. Mező Misit hangyányival könnyebb volt alakítania, mintha egy Kim Wilde-ot, Kylie Minogue-ot vagy Miley Cyrust kapott volna.

Micsoda muzikalitás van benned, micsoda lélek! Színész vagy, de megérkeztél haza, a zene világába. Mindent megadnék, hogy a végéig meneteljél” – dicsérte volt férjét Liptai Claudia. Stohl lepontozta, mert csak Gesztesit hallotta, aki meg sem próbált Mező lenni. Claudia persze 10-essel honorálta exét, de Majka csak ötöt adott: „Ha lenne közös gyerekünk, én is tíz pontot adnék!” – szúrt oda.

Van még tovább, lapozzon, eláruljuk, ki nyert, ki esett ki!

Előző
Következő