Megvan A Legbátrabb Páros, nem adták könnyen a 10 milliót

2018.11.06. 22:21

Palácsik Lilla és Visváder Tamás hamar kiestek a hármas döntőben, egy percig nem volt kétséges, hogy a két évtizede fitnesztrénerként dolgozó Schobert-Rubint páros tovább bírja tüdővel a víz alatt. A tízmillió forintot azonban mégsem ők nyerték.

A Legbátrabb Páros versengős realityt, kompetitív valóságshow-t Máltán forgatta a TV2: a szereplők egy tetszetős, pofás erődben laktak, ki jobb, ki rosszabbul felszerelt szobában, napközben pedig bátorságot, ügyességet, erőt, kitartást igénylő, látványos feladatokra mentek. Ott kiderült hamar, kinek van tériszonya, ki klausztrofóbiás, kinek van víziszonya, ki retteg a tűztől, illetve arra is fény derült, a párosok mennyire számíthatnak egymásra.

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Este, a feladatok, versenyek után pedig mehetett a szervezkedés, indulhatott a taktika, az intrika, hiszen minden adás végén, azaz kinti forgatási tempó szerint két-három naponta kiesett egy páros. Mivel tízmillió forintról és a dicsőségről volt szó, egyáltalán nem volt mindegy, ki végez utolsó helyen, és a többiek kit szavaznak párbajellenfélnek. A párbajok ugyanis nem voltak előre lefutottak, ott bárki elhullhatott kis balszerencsével, például Németh Kristófékat sokan végső győztesnek látták, ehhez képest a legjobb háromba (hatba) sem jutottak, búcsúztak egy párbajon.

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Keleti Andrea és Kovács Zoltán olyan keveset voltak játékban, hogy talán már el is felejtették őket a nézők, nem volt gyomruk a taktikázáshoz. Singh Viki és Csepregi Tamás, illetve Tóth Andi és Szabó Ádám sem bírták túl sokáig, de ők legalább két-három adásban vagánykodhattak és rémüldözhettek.

Pintér Tibor és Frida, Rubint Réka és Norbi, valamint Palácsik Lilla és Visváder Tamás küzdött meg „a legbátrabb páros” címért az első évad fináléjában. Korábban összeállt egy Németh Kristóf, Schobert Norbi, Pintér Tenya alkotta hármas, az ő szövetségük alakítgatta főleg az eseményeket a valóságshow-ban, sorra tették ki a fiatalokat (Singh Vikit, Tóth Andit és párjaikat). A múlt heti adásban váratlanul kiesett az egykori BK-s Kertész Géza, így nem a triumvirátusnak hívott alkalmi társulás jutott be a döntőbe.

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

A fináléban az első feladathoz erő és egyensúly kellett főleg, fel kellett mászni a magasba, és ott a párral egyensúlyozva kellett volna végigmenni – ebben Tenyáék mentek legmesszebbre legrövidebb idő alatt, így ők masíroztak be elsőként a párosdöntőbe. Eztán jött egy vizes feladat, minél több időt kellett eltölteni a tengerben, egyetlen levegővétellel. Itt várható volt, hogy a fitnesz felől érkező Schobert és Rubint kitartóbb és nagyobb tüdőkapacitással bír, mint Palácsik Lilla vagy barátja, aki addig sem volt valami nagy hős a játékokban. Ennek megfelelően nyertek a trénerek, egy percig nem volt kérdés, hogy Vajna Tímea húga harmadik lesz a fináléban.

„Úgy éreztem, hogy elszakad a vállam, kiesik a helyéről” – magyarázta Schobert Norbi a végén az utolsó feladatnál, amikor már hosszú percek óta tartott egy kézzel vagy húsz tányért. A döntőben három feladat volt, az utolsónál erőre és koncentrációra volt szükség – és ezt idegekkel jobban bírta Pintér Tenya, de Rubos Friderika is odatette magát a végén.

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

A jövő kedden startoló 2. szériában ott lesz:

- Az egykori VV-szereplő Szögeczki Ági és Feri
- A rádiós és tévés műsorvezető, Cooky és Debóra
- A Való Világot megnyerő, extrovertált Aurelio és Dominika
- Csórics Balázs színész és Ari
- Laky Zsuzsi szépségkirálynő és Guszti
- A már ismert realityceleb, műsorvezető Berki Krisztián és Mazsi
- Weisz Fanni modell és Peti

Sok képért klikk ide!