Lement A Legbátrabb Páros első évadja, Pintér Tibor és Rubos Friderika nyerte – utóbbi a végén többször legyűrte egy fizikai feladatban Rubint Réka fitnesztrénert is. De mi lett a pénzzel?

Mint írtuk, véget ért A Legbátrabb Páros első évadja, Pintér Tibor és Rubos Friderika örülhetett a végén, a Schobert-Rubint párost győzték le. „Ez a játék nem arról szólt, ki hány éve van a párjával. Mi átéltünk magánéleti problémákat, hullámvölgyeket a műsor alatt, és az esélytelenek nyugalmával indultunk” – vélekedett Pintér.

Tenya és TillaForrás: TV2

„Sok szinten összekovácsolt minket. Mi nem hazudoztunk sem egymásnak sem másnak. Mi az utolsó pillanatokban is nyírtuk egymást, fáradtak is voltunk. Remek önismeretei és párismereti tréning volt ez, és mindenkiről pozitív véleményem lett. De ha nincs a triumvirátus, mi nem jutunk el erre a szintre” – mesélte, utalva korábbi szövetségére.

Frida sokszor volt mogorva vagy komor, de ha feladat volt, teljesített. „Nagyon sok kamera vesz, és az, hogy látni fognak, frusztráló volt. A végére jöttem bele jobban, az elején csak elvoltam, mint egy szobanövény” – vélekedett a lány.

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Pintér szerint ahogy a kamera közeledik, sokan viselkedni kezdenek. „Frida nem ilyen, ezért is lett nagyon szerethető ebben a műsorban. Ez a műsor elsősorban nem a bátorság szintjeiről szól, ez arról a bátorságról szól, hogy a kamerák előtt valaki felvállalja-e magát. A győzelemhez pedig nagy szerencse is kellett. Jók voltunk, erős csávó vagyok, Fridi ügyes, elszántak vagyunk. A spirituális energia számított” – morfondírozott Tenya a FEM3 Caféban.

De mi lett a 10 millió forinttal? A páros elosztotta (nem tudni, milyen arányban), de kiderült, hogy Frida félretett pénzt magának, anyukájának pedig vesz egy autót. Pintér közölte, hogy ő már el is költötte a nyereményt, elment a lovak takarmányozására, és félre is tett valamit.

Képeket itt talál.