Nyertes Zsuzsa elvesztette a rózsafüzért, jött egy sor tragédia

2018.11.08. 10:04

Hozzákerült a New York-i terrortámadások után rózsafüzér, amit isteni jelnek vélt. Míg megvolt, éveken át remekül alakult az élete.

„2001. szeptember 11-én épp New Yorkban tartózkodtam. Kedd reggel volt, és azt terveztük, hogy elmegyünk megnézni a World Trade Centert, ám végül valamiért úgy döntöttünk, hogy aznap az Empire State Buildinggel kezdünk, és majd délután elmegyünk az ikertornyokhoz. Nem sokkal később óriási füstre és szirénázásra lettünk figyelmesek, tudtuk, hogy nagy a baj. Egy ott élő kedves ismerősünkhöz kéredzkedtünk be, és a második repülőgép becsapódását már onnan néztük a tévében” – mesélte.

Nyertes ZsuzsaForrás: TV2

Még ott, New Yorkban hozzákerült különös módon egy rózsafüzér, amit isteni jelnek vélt – és sok éven át szépen alakult az élete.

„Aztán egy nap feltörték a kocsim, kilopták belőle a táskám, amiben persze mindig ott lapult a kis rózsafüzér, hogy szerencsét hozzon. Anyagilag is nagy volt a kár, de leginkább ezt a kis tárgyat sajnáltam, hogy elvesztettem. Érdekes, amint ezt megtörtént, kezdődtek a bajok: felakasztotta magát egy barátnőm, mélypontra került a vállalkozásom, nagyon nehéz periódusba került az életem. Ennek ellenére nem okoltam a jóistent, bizonyosságot kaptam a létezéséről, és megtanultam, hogy ő egyszer ad, egyszer elvesz. Mindkét élethelyzetből nagyon sokat tanultam” – mondta. A komplett sztorit a Lokál.hu-n olvashatja.

Friss cikkeink