Máig nem dolgozta fel válását Bereczki Zoltán

2018.11.09. 13:35

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán hét évig volt házas, egy közös kislányuk született. Mindenkit váratlanul ért, mikor 2012-ben bejelentették, hogy elválnak – a színész azóta sem tudta teljesen feldolgozni a szakítást.

A válás óta sem Szinetár Dóra, sem Bereczki Zoltán nem nyilatkozott a kapcsolatukról, de a színész most A válásról őszintén Palya Beával című beszélgetős videóban elmondta, hogy máig nem sikerült teljesen feldolgoznia a történteket.

„Sértett kisfiú voltam ebben a dologban, ott laktam a közös tizenhárom éves múltunkban, vergődtem abban a helyzetben. Nekünk a külvilággal is meg kellett küzdenünk, annak idején sajtóközeli termék voltunk, mint musicalduett-formáció. Mi úgy intéztük, hogy bezártuk az ajtót, és nem beszéltünk. De folyamatos presszió volt rajtunk a sajtó részéről, ez pedig állandó őrlődést okozott: kivel lehet beszélni erről, ki az, akiben megbízhatsz? Elzártam magamban az érzéseimet, talán ennek következménye, hogy a mai napig nem dolgoztam fel azokat. Mind a ketten nagyon sérültünk ebben” – idézi a színészt a Bors.

Fotó: Mudra László - Origo

„Alakul a béke bennem. Már be tudok menni abba a lakásba, ahol a volt párom lakik, amikor megérkezem a gyerekért. Még pakolnak, leültetnek egy kávéra, és az olyan nehéz. Még nem akarsz, de muszáj, és úgy illik, aztán meglátod a saját bögrédet, hat év után is megvan...” – mesélte.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK