Izgalmas színésznővel erősít a Star Wars-sorozat

Comic-Con International 2015 - 20th Century Fox Press Room GettyImageRank2 People VERTICAL Looking At Camera Waist Up SMILING USA California San Diego One Person Press Room PORTRAIT Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Comic-Con 2015 Gina
SAN DIEGO, CA - JULY 11: Actress Gina Carano attends the 20th Century Fox press room during Comic-Con International 2015 at the Hilton Bayfront on July 11, 2015 in San Diego, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Gina Carano is csatlakozott a készülő élőszereplős Star Wars-sorozatok egyikéhez, a The Mandalorian-hoz.
Vágólapra másolva!

Gina Carano is benne lesz a Jon Favreau-féle Star Wars-sorozatban, a The Mandalorian-ben, Pedro Pascal oldalán láthatjuk majd – míg a másik tervezett Star Wars-szériában, a Zsivány Egyes előzményében Diego Luna ismétli meg a filmbeli szerepét.

Gina Carano Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Caranóra a The Mandalorian-ben milyen karaktert bíznak, de bizonyára kemény csajként láthatjuk, hisz korábban harcművész volt, a thai boksz után a kevert harcművészetben, vagyis az MMA-ban is kipróbálta magát, eredményesen szerepelt pár versenyen is.

Színésznőként a Blood and Bone-ban debütált 2009-ben, utána olyan filmekben tűnt fel, mint a Halálos iramban 6, a Mentőakció vagy a Deadpool.