A tévésztár macskája nagy bajt, tízmilliós kárt okozott

2018.11.19. 21:22

A Már megint Malcolm egykori címszereplője, Frankie Muniz különös esetről számolt be a Twitteren: a nagybátyja temetéséről arra ért haza, hogy áll a víz a házban, miután a macskája kinyitott egy csapot.

Gyakorlatilag lakhatatlanná vált a Már megint Malcolm-ból ismert Frankie Muniz háza, a Twitteren azt írta, hogy egy egyhetes franciaországi tartózkodás után arra ért haza, hogy az öt szintből négyen közel egyméteres víz áll.

Frankie Muniz a Már megint Malcolm idejénForrás: Fox
Idén augusztusbanForrás: AFP/Robyn Beck

„Minden megsemmisült. Minden fal, azokon a műalkotások, családi fotók, bútorok. Mindez amiatt, hogy a macskám véletlenül elfordított egy csapot pár napja, amíg mi odavoltunk” – írta, hozzátéve, hogy amúgy is kemény héten volt túl, ugyanis nem nyaralni, hanem a nagybátyja temetésére utazott Franciaországba.

Muniz egy sor Twitter-posztban írta le az esetet, a végén megköszönte a barátnőjének a támogatást, majd azzal zárta, tudja, hogy nevetségesen hangzik a sztorija, de igaz:

Más kérdés, hogy a macskát egyébként miért zárták be egy hétre a házba, mit evett addig, illetve miért nem nézett rá senki, aki már korábban el tudta volna zárni az ominózus csapot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK