Magyar sztárok, akik sokáig aggódtak kisbabájuk életéért

szandi, ada, kollányi zsuzsi, lányi lala
Vágólapra másolva!
Egy koraszülött kisbabánál nem csupán a nagyon alacsony súly, hanem a szervi fejletlenség, az esetleges oxigénhiány is problémát okozhat - Magyarországon minden 10. újszülött korábban érkezik a vártnál, nem kis riadalmat okozva a családban. A sztároknál sem ritka, hogy a vártnál jóval előbb érkeznek a kicsik, Szandi kislánya 1640 grammal született, Erdei Zsolt harmadik gyereke egykilós sem volt, de jóval előbb szült Kollányi Zsuzsi és Kondákor Zsófia is.
Vágólapra másolva!

Szandi

Szandi idén tavasszal két fotóval köszöntötte a lányát tizennyolcadik születésnapja alkalmából, és azt is elárulta, hogy Blanka koraszülöttként jött a világra. Kiderült, hogy első gyereke egy hónappal korábban, 1640 grammal született, és szerencsére teljesen egészséges volt.

"Sosem fogom elfelejteni, amikor először a kezemben tarthattam ezt kis törékeny testecskét. Az idő hihetetlen gyorsasággal elröpült, és ez a drága pici lány ma pontosan hajnali 4 óra 5 perckor nagykorú lett!" - írta a képhez.

Erdei Zsolt

A világbajnok ökölvívó három gyerek édesapja, a két legkisebb a vártnál korábban jött világra: Gréta 2014 májusában született, 12 héttel a kiírt időpont előtt 900 grammal, Vilmos pedig 2017-ben. A kisfiú több mint fél kilóval nagyobb súllyal jött a világra, mint a nővére, de születése után lélegeztetőgépre került, és a szülők ismét nehéz hetek elé néztek.

"Alakulgat a picike, de még az orvosok sem tudják, hogy mikor jöhet haza. Minden rajta áll! 40 dekát hízott a születése óta, szépen gyarapszik. Réka szoptatja, de cumisüvegből is tud inni a kisfiam, viszont a táplálék nagy részét még szondán keresztül kapja" - mesélte fiáról 2017 nyarán.

Forrás: Erdei Zsolt

A sportoló korábban úgy fogalmazott, hogy amikor idő előtt megszületett a kislánya, azonnal tátongó ürességet érzett a testében és a lelkében. Kicsit meg is ijedt, mert a baba olyan apró volt, hogy az egész karja akkora volt, mint az ő mutatóujja. Mára mindkettő kicsi behozta a lemaradást, és egészségesek, jól vannak.

Lapozzon, a cikk folytatódik! Nézze meg a többi sztárt is!