Több hónap után visszatért, friss családi fotót posztolt Caramel felesége

2018.11.19. 15:44

Caramel és felesége áprilisban hozták nyilvánosságra közösségi oldalaikon, hogy hároméves kislányuk, Szofi leukémiás. Rengetegkedves üzenetet kaptak, de még ebben a helyzetben is voltak, akik mocskolódtak, ezért Molnár-Szilágyi Szilvi úgy döntött, eltűnik a közösségi oldalakról - több hónapnyi kihagyás után most visszatért, és friss családi fotókat is mutatott.

Molnár-Szilágyi Szilvi közösségi oldalán tudatta a hírt tavasszal, hogy kislányuk leukémiás, ott számolt be az aggódó követőknek Szofi első műtétjéről, és ott köszönte meg annak a véradónak a segítséget, kinek a vére a kislányához került. A mocskolódó üzenetek miatt azonban az énekes felesége úgy döntött, törli magát az oldalról, több hónap után most tért vissza a követőkhöz.

"Jólesett a sok erő és szeretet, amit tőletek kaptunk az elmúlt pár napban, de egy-két ember undorító like-vadásznak tart, amiért Szofiról posztoltam, amióta kiderült a betegségünk. Az én lelkem nem bír el több mocskot és gonoszságot, ezért most felfüggesztem a profilomat. CSAK ERŐT AKARTAM ADNI MÁSOKNAK ÉS GYŰJTENI. Úgy tűnik, ez a mai világban nem lehetséges" - írta az utolsó Instagram-posztjában áprilisban.

Most visszatért, friss fotókon mutatja meg a családot:

TOVÁBBI CIKKEK