2019. február 16-án ismét Magyarországra érkezik a világsztár.

2019-ben újfent Magyarországra jön Terence Hill a Guido & Maurizio De Angelis koncert egyik sztárvendégeként. Az eseményt megelőzően egy jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta a népszerű színész, melynek során titokban ismét hazánkban járt.

Terence HillForrás: Terence Hill / Instagram

Az árverezés tárgya egy Dune Buggy, amely pont olyan, mint a Különben dühbe jövünk című filmben látható autó. A bevételből a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet eszközparkjának bővítését valósítják meg.

Terence Hill, eredeti nevén Mario Girotti olasz színész már 79 éves, idén októberben jött a magyar mozikba újabb filmje, a Nevem: Thomas.

Örömmel látta, hány rajongója van itthon, milyen kedvesen fogadta mindenki. „Szeretek itt lenni, ma reggel is volt egy interjúm gyönyörű helyszínen, a Duna mellett. Egy barátom szép magyar lányt vett feleségül, akkor két hetet már voltam itt, körbejártam mindent, elmentünk a karácsonyi vásárba is” – emlékezett. Nagyon meleg fogadtatást kaptam, különleges itt minden. Barátságos, melegszívű emberek a magyarok – vélekedett szeptemberben, amikor itt járt.