Heather Lockleart beszállították a pszichiátriára, miután ismét összebalhézott a barátjával. A családja aggódik érte, szerintük komoly bajban van.

A Melrose Place egykori sztárját, Heather Lockleart jelenleg a pszichiátrián kezelik, miután a barátja, Chris Heisser ügyvédet és orvost hívott a házhoz, ahonnan egy veszekedésüket – vagy verekedésüket – követően kidobta a színésznő.

Heather LocklearForrás: AFP/2013 Getty Images/Angela Weiss

A People-nek Locklear egyik ismerőse mesélt arról, hogy a család nagyon aggódik a színésznőért, 21 éves lánya, Ava különösen nehezen viseli a helyzetet. "Heathernek segítsége van szüksége, mindenki azt szeretné, hogy jobban legyen. Nagyon instabil, és sok dologgal, évekig tartó drog- és alkoholfogyasztással kell szembenéznie" – magyarázta az ismerős.

Locklear egyébként három hónapig volt elvonón, október elején jött ki, és azóta csendes, botrányoktól mentes életet élt – egészen mostanáig. A rehab előtt sajnos bőven szolgáltatott anyagot az újságoknak, idei letartóztatásáról és öngyilkossági kísérletéről mi is beszámoltunk.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!