Vádat emeltek Ambrus Attila ellen

2018.11.21. 11:58

Hamarosan bíróság előtt kell felelnie a Viszkisnek, Ambrus Attila ellen vádat emeltek ittas vezetés miatt.

"Egyáltalán nem vagyok meglepve a fejlemények miatt, mégis mit várhatnék a hatóságtól" - mondta a Blikknek. "Hibáztam, ezen kár is vitázni. Állok elébe a tárgyalásnak. Már van rutinom abban, hogy mi történik ilyenkor, nem fog remegni a kezem, nem izgulok. Nem tudom, mi lesz, de a hatóságot minősíti, hogy nem veszik figyelembe, hogy a feleségem, Réka veszélyeztetett terhes. Mi lesz, ha megindul a szülés, én pedig nem ülhetek volán mögé, hogy azonnal elinduljunk? Nem tudok taxit hívni sem, nincs szomszéd, a kórház pedig 60 kilométerre van" - részletezte.

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

A Viszkis pénzbüntetésre számíthat, valamint arra, hogy jó pár hónapig még nem kapja vissza a vezetői engedélyét. "91 ezer forint a havi fizetésem. Ha horribilis összegre büntetnek, valahogy azt is meg kell oldani, nincs más megoldás. A kislányomnak nem kevés pénzt tettem félre, ha kell, abból kifizetem. Nekem csak az a fontos, hogy végre megint vezethessek. Addig pedig csak nézek ki a fejemből, és várom, hogy mi lesz."

Ambrus Attila  júniusban ittasan ült a volán mögé, majd amikor a rendőrök megállították és szondáztatták, jelzett a készülék - a helyszínen elvették a jogosítványát. Hiába nyújtott be méltányossági kérelmet, az illetékes hatóságok elutasították.

TOVÁBBI CIKKEK