Tíz év és négy gyerek után tartottak lakodalmat Oláh Gergőék

Oláh Gergő interjú Oláh Gergő (X-Faktor győztes) interjú Mágó Károllyal
Oláh Gergő (X-Faktor győztes) interjú Mágó Károllyal 2016.06.07.
Vágólapra másolva!
Oláh Gergő és párja tíz éve házasok, de a lakodalmat csak a napokban tartották meg - négy gyermekük társaságában.
Vágólapra másolva!

Az énekes közösségi oldalán, fotók kíséretében árulta el, hogy titokban lakodalmat tartott feleségével, akivel tíz éve mondták ki az igent.

"10 évvel ezelőtt vágtunk bele közös életünkbe Nikivel. 10. éve, hogy egymás mellett döntöttünk, és elköteleztük magunkat egymás mellett egy életre! Akkor még csak tervezgettük az életünket, álmodoztunk, célokat tűztünk ki... Nagyon szerettünk volna egy szép esküvőt, lagzit, de sajnos nem tudtuk megtenni az akkori anyagi körülményeink miatt! Sok mindenen ment keresztül a házasságunk azóta! Sok sok kemény megpróbáltatás, küzdelem, szegénység, kilátástalanság és még sok-sok öröm és győzelem!" - írta.

"De mivel Isten igéjére alapoztuk az életünket, ezért át tudtunk menni olyan nehézségeken, amiken Isten nélkül nem tudtunk volna! November 28-án, a 10. házassági évfordulónk alkalmából úgy döntöttünk, hogy megünnepeljük az elmúlt 10 évünket, és megcsináljuk a lagzinkat úgy, ahogy megálmodtuk 10 évvel ezelőtt... Nem újra elvettem Nikit, hanem megerősítettük a házasságunkat egy erős megvallással, fogadalommal és új gyűrűt is húztunk egymás ujjára! Csodálatos volt!" - árulta el.

"A 10 év alatt 4 fantasztikus gyermekünk született, Felemelt minket az Úr, áldott életünk van, szeretjük az életünket! Igazából Isten hozzánk való Jóságát és mérhetetlen szeretetét ünnepeltük! Mert mindenünk tőle van! És még csak az életünk elején vagyunk!" - zárta a sorokat.