Osvárt Andrea csak egyszer tombolt dühödten, megvolt az oka

2018.12.07. 11:24

A NőComment műsorából derült ki nemrég, hogy Osvárt Andrea szétverte akkori párja, Bochkor Gábor laptopját - most elmondta, miért csinálta.

A színésznő a napokban mesélte el, hogy milyen csellel húzta csőbe egykori párját, Bochkor Gábort, akinek aztán a 800 ezer forintos laptopját is szétverte.

"Annyira fiatal voltam, 22 éves, úgy éreztem nem nem mehetek el szó nélkül a történtek mellett. Biztos valami filmben láttam, hogy nőként milyen revansot lehet venni, és kipróbáltam. De egyáltalán nem jellemző rám, teljesen más vagyok. Lehetett volna elegánsabban is kezelni a helyzetet... "- mesélte a Bestnek.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Ez volt amúgy az egyetlen alkalom az életemben, amikor így kikeltem magamból. Egy másik hasonló traumám után, már pszichológushoz mentem inkább, ahol körülbelül öt perc után sírva fakadtam: ahogy beléptem, lehullott a védőpáncélom" - tette hozzá.

Osvárt Andrea akkor még igen fiatal volt. A sikeres modellpályát maga mögött hagyva Rómába költözött, hogy színésznő lehessen. Főszerepeket játszott olasz és nemzetközi együttműködésben készülő filmekben. Producerkedik, forgatókönyvet ír, évente több filmet forgat, megkapta az Arany Nimfa-díjat és az olasz Arany Glóbuszt. Látható a Poligamy-ban, a Megdönteni Hajnal Tímeát című vígjátékban, többek között.

TOVÁBBI CIKKEK