Csobot Adél elárulta, min szoktak összeveszni Istenes Bencével

2018.12.14. 13:53

Csobot Adél nagyon szerencsésnek tartja magát, amiért szinte mindenben egyetértenek párjával, de elárulta, hogy néha azért ők is összevesznek.

Az énekesnő hosszasan fejtegeti a blogjában, hogy miben nem értenek egyet Istenes Bencével, aki egyébként ezekre reagálva, szintén felvázolja álláspontját. Kiderül például, hogy nehezen indulnak el a gyerekekkel otthonról, ennek általában kisebb veszekedés a vége.

"A gyerekekkel és a számukra nélkülözhetetlen cuccokkal én foglalkozom. Én öltöztetem fel őket, a táskájukat én pakolom össze, a játékokat, amiket magunkkal szeretnénk vinni, velük együtt próbálom kiválasztani, tehát mindemellett ÉN magamra a legminimálisabb időt szánom, tényleg éppen csak annyit, hogy emberi formát öltsek. Ugye, minden anyuka érti, miről beszélek? És akkor most jöjjön egy költői kérdés: miért mindig pont akkor kell már ajtót nyitni és indulni, amikor én még fésülködöm? Miért kell bestresszelni azzal, hogy már a liftben állnak, és onnan kiabálnak, hogy még mennyi idő? Valaki mondja meg nekem, hogy miért?" - írja.

Forrás: Istenes Bence / Instagram

Problémákat okoz a pelenkacsere, az édesség adása a kicsiknek, és az is kiderül, melyikük engedékenyebb.

TOVÁBBI CIKKEK