Hogy áll a magyar szépség a Miss Universe-fogadásokon?

2018.12.16. 14:42

Ma éjjel tartják a Miss Universe idei döntőjét: esélyes Kecskés Enikő?

Ma éjjel eldől, ki lesz az idei Miss Universe, miután sorra felvonulnak a részt vevő országok versenyzői. Magyarországot Kecskés Enikő képviseli, aki szerintünk gyönyörű, de egy ilyen verseny nemcsak a szépségről szól, sok más tényező is befolyásolja a zsűrit.

Nézzen szenzációs képeket Kecskés Enikőről, klikk a fotóra!Forrás: Instagram / Kecskés Enikő

A Betfair oldalán lehet fogadásokat kötni arra, ki lesz a nyertes. Jelen állás szerint a Fülöp-szigeteki lányra szinte nem is érdemes fogadni, annyira nagy esélyes. Két fontra hetet fizet, ha Puerto Rico küldötte nyer (és persze rá fogadunk), egy fontra négyet, ha Dél-Afrika versenyzője a befutó. A rendező ország mindig egy kis előnnyel indul, a thai lány jelenleg a negyedik, egy az öthöz adják végső sikerét.

Kecskés Enikőre ha fogadunk, és ő nyer, harmincötszörös pénzt fizet az iroda, azaz nagy a kockázat, nem tűnik túl esélyesnek. Ugyanolyan esélyt adnak neki, mint a kirgiz, a horvát vagy a jamaicai szépségnek. Ezzel azonban nem a vert mezőnyben tanyázik, inkább a tabella közepe táján. A norvég, svájci, ukrán, nicaraguai lány győzelme esetén például kilencvenszeres pénzt lehet nyerni. 

Itt megnézhet pár Miss Universe-versenyzőt, itt pedig mutatjuk a Miss World legszebb lányait.