Curtis nagyon ideges, perrel fenyegetőzik

2018.12.19. 15:40

Curtis reagált a hírre, miszerint több száz árva gyerek hiába várta, nem ment el a nekik szervezett karácsonyi programra.

A szervezők szerint óriási csalódást okozott az állami gondozott és halmozottan fogyatékkal élő gyerekeknek Curtis. A rapper állítólag ígérete ellenére nem ment el a rá váró, intézetben élőkhöz, de azt mondja, ez nem így történt, napokkal az esemény előtt jelezte, hogy nem tud részt venni a karácsonyi programon.

"Ha ezt tényleg elhiszi valaki, ezt a lejáratást, azt nagyon sajnálom! Többet segítek gyerekeknek és rászorulóknak, mint azok, akik kitalálták megint ezt a kedvességet rólam! Az egyik nagyon kedves szervezőnek jeleztem már nappokkal előtte, hogy nem fogok tudni ott lenni, mert sajnos olyan dolog jött közbe, amit nem tudok átrakni, de természetesen pótolhatjuk más időponton" - írta.

Forrás: Instagram / Curtis

"Gyerekeket felhasználni ilyen rosszindulatú dolgokhoz... Gratulálok! Természetesen ezt nem fogom ennyiben hagyni, és az ügyvédem megteszi a lépéseket a továbbiakban! Minden lehet rám mondani, de hogy én nem segítek a gyerekeknek, azt nem" - zárta a sorokat.

TOVÁBBI CIKKEK