Ezek voltak 2018 legjobb alakításai a tévében

2018.12.29. 19:06

Olasz Renátó (Aranyélet)

Forrás: Gerencsér Anna

A sorozat utolsó, harmadik évadjához ért, a fiatal színész pedig hibátlanul formálta meg a morális kérdések iránt nem túl fogékony, meglehetősen gátlástalan törtetőt, aki piti gazemberként kezdi, majd egyre nagyobb tétben játszik. Szerelmes hőst is kellett alakítania, bekokainozott kempingharcost is, apjával szembeszegülő, tékozló fiút is, remekelt. Kár, hogy vége a sorozatnak.

Kovács Patrícia (Korhatáros szerelem)

Forrás: Instagram / Kovács Patrícia

A TV2 sorozatának második évadjában is bizonyította, hogy el tud vinni egy főszerepet is heti szériában. Az idei őszre jutott 10 részben a karaktere egy fiatal srác (Kovács Tamás), egy elvált apa (Kamarás Iván) és egy gazdag, nőcsábász sármőr (Árpa Attila) közt hánykolódott, sokszor döntésképtelenül, de végig hitelesen.

Kovács PatríciaForrás: TV2

Kovács Patrícia jelezte, hogy Eszter kalandjainak egyelőre vége, de benne lenne egy folytatásban – ezt mi is csak remélni tudjuk.

Ónodi Eszter (Aranyélet, Bogaras szülők, Korhatáros szerelem)

Forrás: HBO

Egykor Dobó Kata volt benne szinte minden magyar sorozatban, ebben az évben Ónodi Esztert kínálták meg sok munkával a tévések, ő lett 2018 Dobó Katája, így játszott újgazdag, kegyetlen feleséget, frusztrált, magánéleti problémákkal küzdő, de ezért igen idegesítő tanerőt, illetve rákos anyát is, aki erősen aggódik fiacskája szerelmi életéért. Amit szülés közben művelt az Aranyélet-ben, fergeteges volt, de a másik két sorozatában is tetszett nekünk, úgyhogy soha rosszabb évet!

Előző
Következő