A magyar műsorvezető elárulta, hogy szabadult meg 30 kilótól

Sztárban sztár Rákóczi Feri Sztárban sztár sajtótájékoztató
Sztárban sztár sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
Rákóczi Feri életmódváltással és futással 30 kilót fogyott, ma már jól érzi magát a bőrében.
Vágólapra másolva!

A rádiós 2016-ban 130 kiló volt, akkor döntötte el, hogy életmódváltásba kezd, és elkezd futni. "Egyszer csak ilyen életközépi válságban elhatároztam, hogy kipróbálom, milyen az, ha az ember lefut egy kilométert. Letöltöttem egy applikációt, ami azt mondta, hogy "fuss 1 percet". Aztán ebből lett 5 kilométer, aztán10, 21, 42" - mesélte a NőComment című műsorban.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Azt olvastam, hogy mindenki úgy kezdi, hogy bemegy a boltba, vesz magának szexi futóruhát meg cipőt, hogy jól nézzen ki a futópályán, aztán elhatározza, hogy fut fél órát. De nem fogja bírni, vagy, ha le is futja, hazamegy, ledobja a cuccát, és soha többé nem veszi elő" - mondta, és hozzátette, hogy annyira megszerette a futást, hogy ma már élvezi, és teljesen megváltoztatta az életét.

"Ha elkezdesz rendesen futni, akkor az életedben egy csomó minden jön hozzá, például kitartóbb leszel a munkában. És kicsivel többet ehetsz! Én 30 kilót fogytam a futással, korábban 130 voltam, de azért ehhez kellett egy kis mértéktartás az evéssel" - tette hozzá.