Ezeket a tévésorozatokat várjuk a legjobban 2019-ben

2019.01.12. 21:23

2019 nem lesz unalmas év a tévésorozatok frontján: Jennifer Aniston és Reese Witherspoon közös projekttel támad, Russell Crowe kopaszon és kövéren szerepel, George Clooney feldolgozza A 22-es csapdájá-t. Jön emellett egy élőszereplős Star Wars-sorozat és a Watchmen tévés verziója, valamint (újra) feltámasztják az Alkonyzóná-t is – a januári premierekből itt válogattunk, most pedig az év további részéből ajánlunk tíz izgalmas projektet. A bemutató pontos dátumát ezeknél még nem is lehet tudni, de mindegyiket érdemes lesz várni!

Jennifer Aniston és Reese Witherspoon közös projektje (Apple)

Reese Witherspoon és Jennifer AnistonForrás: AFP/2011 Getty Images/Jason Merritt

Az egyelőre cím nélküli sorozat a reggeli tévéműsorok kegyetlen világát mutatja be, alapul Brian Stelter kulisszák mögé kalauzoló könyve, a Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV szolgál. Anistonnak a Jóbarátok óta ez lesz az első komolyabb tévés szerepe, de rajta és Witherspoonon kívül talán a férfi főszereplő, az Office-ban remekelő Steve Carell miatt is érdemes lesz nézni.

The Mandalorian (Disney+)

Az első kép a The MandalorianbőlForrás: Disney+

A két élőszereplős Star Wars-sorozat közül az egyik, amelyet a Vasember-filmek rendezője, Jon Favreau készít csupa menő arccal, Pedro Pascal, Gina Carano és Nick Nolte mellett még Werner Herzog is meg fog jelenni. A projekt Jango és Boba Fett után egy újabb mandalori harcost mutat be, aki magányosan küzd az Új Köztársaság ellen a Birodalom bukása és az Első Rend megjelenése közötti időszakban.

A 22-es csapdája (Hulu)

Bajszos George Clooney-val jön a világhírű regény sorozatváltozataForrás: Philipe Antonello / Hulu/2018 Hulu/Philipe Antonello

Joseph Heller világhírű háborús regényéből George Clooney készít hatrészes sorozatot, régi szerzőtársával, Grant Heslovval producerként és rendezőként is dolgozik a projekten, valamint ő játssza Scheisskopf hadnagy szerepét. Mellette többek között Kyle Chandlert, Christopher Abbottot és Hugh Laurie-t láthatjuk majd a projektben, az első fotókat itt tudja megnézni.

Watchmen (HBO)

Jeremy Irons lesz OzymandiasForrás: AFP/2018 Getty Images/Mike Coppola

A DC képregényeiből 2009-ben már készült egy film, a Lost alkotója, Damon Lindelof azonban azt ígérte, hogy nem egy az egyben ülteti át a képernyőre a történetet, egyfajta „remixet" fog készíteni, ami ráadásul napjainkban játszódik. A szereposztás mindenképp ígéretes, Jeremy Irons és Don Johnson mellett például Regina King, Louis Gossett Jr. és Tim Blake Nelson is szerepet kapott a projektben.

Russell Crowe sorozata (Showtime)

Russell Crowe mint Roger AilesForrás: Showtime

Az egyelőre cím nélküli szériában Russell Crowe a Fox News egykori főnökét, a szexuális zaklatási vádakba belebukott Roger Ailest játssza, mellette Naomi Watts, Sienna Miller, Annabelle Wallis és Seth MacFarlane lesz még látható. Crowe-nak a főszerephez kopasszá és kövérré kellett válnia: jócskán dolgoztak rajta a maszkmesterek az első forgatási fotók szerint, itt ön is meg tudja nézni.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon ajánlunk még öt sorozatot az idei kínálatból!

Előző
  • 1
  • 2
Következő