Csalódott világbajnokot küldött haza Palik László Dominikáról

2019.01.06. 21:01

Lezajlott az Exatlon Hungary első kieséses adása: a Kihívók ezúttal is felülmúlták a Bajnokokat. A hét leggyengébbje Miló Viki volt, az egykori kungfu-, karate- és bokszbajnok, aki 40 évesen már nincs olyan fizikai kondiban, mint tíz éve. Ő kapott ellenfelet, de nem volt esélye a 15 évvel fiatalabb bombázó, Gelencsér Timi ellen.

A kiesés elkerülése volt a cél a január 6-i adásban, és minden úgy folytatódott, ahogy már megszokhattuk: a Kihívók sorra náspángolták el a Bajnokokat, utóbbiak csak elvétve csentek el egy-egy pontot a riválistól. Már 7-2-re is vezettek a kékek, amikor kicsit feltámadtak az élsportolók, de nem tartott sokáig a lendület.

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

10-5 lett a vége, Miló Viki szegény néha 20-30 méterrel is lemaradt, de a Kihívóknál sem nyert minden esélyes: Szabó-Thomka Hanna például szenzációsan versenyzett a korábbi napokon, sorra gyűjtötte a skalpokat, de ezen a napon elszenvedte első vereségét.

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

A 10-5-ös zakó azt jelentette, hogy a szegényes szállásról jövő Bajnokok közül kellett valakinek hazamennie, míg a győztes kollektíva mehetett vissza a tengerparti, puccos villába. Miló Viki és Gelencsér Timi kényszerült párbajozni a bennmaradásért. „Nem számítottam arra, hogy az első héten párbajoznom kell" – mondta a fitneszbajnok lány, a volt bokszbajnok Miló pedig azon elmélkedett, hogy ő csak a végén, az ügyességi részben lehet esélyes, az előtte lévő gyorsasági szakaszban kevésbé.

A kiesésről-bennmaradásról döntő pálya hasonló volt, mint a többi: nagyrészt erő, tempó, gyorsaság, egyensúly kellett hozzá, majd jött a vége, ahol csak koncentráció és ügyesség. Viki három futamon bizonyíthatott volna, de mindig lemaradt, a 15 évvel fiatalabb ellenfele egyértelműen fölé kerekedett. „Keserédes érzés, nem felhőtlen a boldogságom, mert én ugyan győztem, de Vikinek haza kell mennie. Persze örülök, hogy a csapat tagja maradok" – magyarázta a nyertes, Miss World Hungary, akinek remek képeit itt találja.

Sok képért klikk a fotóra!Forrás: TV2

Hétfőtől újabb szakasz jön, kiderül, hogy a személyek közti konfliktus megbontja-e a Kihívók eddigi egységét.

A nap képeit itt találja.