Tóth Vera arról beszélt, hogy "rácsatlakozott" eltűnt kutyája lelkére

2019.01.10. 11:27

Százak segítettek Tóth Verának, mikor tavaly decemberben eltűnt a kutyája – végül nem a hosszú keresgélés, befogási kísérlet, hőkamera és az állatmentők, hanem a spiritualitás segített, állítja az énekesnő.

Carlos nevű kutyáját tavaly decemberben kilenc napon át kereste Tóth Vera, akinek százak segítettek a nehéz helyzetben. Mint a Borsnak mesélte, utólag úgy érzi, jót tett neki lelkileg, hogy eltűnt a kedvence, sosem tapasztalt még ilyen mértékű összefogást.

„Folyamatos sírógörcs gyötört, nem tudtam, mitévő legyek, hol keressem. Aggódtam, hogy már nem látom viszont, de hála annak a rengeteg embernek és szervezetnek, aki segített, kilenc nap után előkerült” – mesélte.

„Állatalakulatok, mentők, viselkedéskutatók csatlakoztak a kereséshez. Kétmillió forintos hőkamerát is bevetettünk annak érdekében, hogy Carlost mihamarabb befogjuk.

Aztán a hetedik sikertelen nap után rájöttem: olyan erős és különleges lelki kapcsolat van a kutyám és köztem, hogy ő egészen más módon, tehát nem erőszakkal befogva kerül majd elő. Egyszer csak elkezdtem beszélni a kutyámhoz, és rácsatlakoztam a lelkére. Mondtam neki, hogy tudom, érzi, hogy szeretem, keresem, és mennyire hiányzik. Kértem a jó istent, hogy segítsen, majd teljesen kimerülten, fáradtan elmentem fellépni, és mire este hazamentem, Carlos otthon volt. Hazajött” – mondta.

TOVÁBBI CIKKEK