Curtis már a hathetes elvonón van, barátai és rajongói támogatják, és bár Majka is nagyon drukkol neki, egyelőre szkeptikus.

Majka elárulta, hogy a látszat ellenére nem szakította meg a kapcsolatot Curtisszel, egyfolytában beszéltek egymással, kapcsolatban voltak az elmúlt hetekben.

"Az, hogy a média ebből mit mutatott, meg hogy néha ő miket írt ki a Facebookra, azt sok minden másnak betudtam. (...) Én már sokszor hallottam azt, hogy meg fog gyógyulni. Ha most tényleg elindul azon az úton, hogy meg fog gyógyulni, akkor én rettenetesen örülök. Azt gondolom, hogy egy embert a tettei minősítik, mondani mindent lehet, viszont én szeretném a legjobban, mert nekem az életben nem lesz még olyan partnerem a színpadon, mint az Attila volt.

Nem miattunk, nem a zenekar és nem a mi közös barátságunk miatt kell ebből kilábalnia, neki ki kell ebből jönnie önmaga miatt, hogy rendbe jöjjön az élete és észrevegye, hogy az a sok barom, aki körülveszi és oltogatja, azok mennyire károsak rá. Neveket is tudnék mondani, nagyon sokat" - mesélte Majka a Mokkában.

Mint mondta, barátjának nem lesz könnyű dolga, de az egész csapat nagyon szurkol neki.