Balázs Klári és Korda György reagáltak a melegségről szóló pletykára

2019.01.16. 11:25

A melegvádak még a kezdetekben alakultak ki, köszönhetően egy táncos fiúnak, ám úgy tűnik, még mindig szóba kerülnek. Kordáék ezért is érezték úgy, hogy önéletrajzi könyvükben is reagálni akarnak erre.

"Van egy dolog, amit szívesen elmesélek. Végigkísérte Gyuri pályáját, helytelenül, mert hülyeség. Dolgoztam a kozmetikában, végzős voltam, már akkor együtt énekeltünk Gyurival. Kezeltem egy nőt, és azt mondja, láttam a nevedet a plakáton Korda műsorában. Ugye, tudod, hogy az buzi" – kezdett bele a történetbe a könyv hasábjain Balázs Klári, aki emlékszik, teljesen lefagyott, amikor először meghallotta.

"Mondtam, hogy biztos helyről tudom, hogy nem az" - reagálta akkor az énekesnő, aki ekkor már Korda György kedvese volt. Persze, nem hagyta nyugodni a dolog, így hamar ki is derítette, honnan ered pletyka.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

"A főnököm elmesélte, hogy a Moulin Rouge-ban, ahol Gyuri is kezdett, volt egy ugyanilyen nevű táncos fiú, aki köztudottan meleg volt, később elment Párizsba" - idézi a könyvet a Blikk.

Ezzel nem volt megoldva a dolog: Korda Györgynek akkor tennie kellett a híresztelés ellen, és a jóképű, sármos fiatal sztár egy meglehetősen élvezetes megoldást talált arra, hogy bebizonyítsa, ő bizony nem meleg. "Boldog-boldogtalant lefektetett, hogy bebizonyítsa a világnak az ellenkezőjét. Innen eredt az az iszonyatos nőfalás" - árulta el a feleség.

TOVÁBBI CIKKEK