Boros Lajos öt hetet feküdt kómában, amit nem csupán neki, de a családjának is fel kell dolgoznia. Mint elmondta, testileg és lelkileg egyaránt össze kell szednie magát, ebben szakember segít neki.

A rádiós öt hétig delíriumos kómában feküdt, nem lehetett tudni, hogy egyáltalán visszatér-e, és ha igen, milyen állapotban lesz.

"A lelkem kezdi összeszedni magát, bár most kiderült, hogy vizesedik a tüdőm, ami egyébként normális ilyen szívműtét esetén. A dokik rengeteg tablettát adnak, meg kell találni a legjobb arányt, így minden előírást betartok. Vízhajtót kell szednem, de hol túl sok vizet hajt ki belőlem – ilyenkor akár négy kilót is fogyok –, hol pedig nem eleget, ekkor pedig légzési nehézségeim támadhatnak" - mondta a Lokálnak.

Mint mesélte, a műtét után jó irányba változott az élete, mindezt feleségének, fiainak, a gyógytornászoknak, az orvosoknak és a pszichológusoknak köszönheti. "Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az orvosok a lelkemmel is törődtek. Azt mondják, természetes, hogy egy ilyen kaliberű műtét után az ember megváltozik. Én érzékenyebb lettem, ilyen sokat még sosem sírtam."

Forrás: TV2

"Úgy éltem meg, mintha bezártak volna egy sötét pincébe, aztán egyszer csak kilöktek volna a fényre. Nem tudtam, mennyi idő telt el, megdöbbentem, amikor megtudtam, hogy öt hétig aludtam, de mindezt lassan adagolták, hogy ne kapjak sokkot. Azt is csak később tudtam meg, hogy a legsötétebb énem is előtört, verekedtem az ápolókkal, végül le is kellett kötözni. Ebből az időszakból nem emlékszem semmire, a családomnak azonban kőkemény hullámvölgyekkel kellett szembenéznie. A lelkem mélyén való turkálás hozadéka, hogy úgy érzem, 71 évesen ismét beleszerettem a feleségembe, és Vali is belém. Azt mondta, nem is gondolta volna, hogy ilyen klassz, értelmes pasi vagyok, és még mindig vicces tudok lenni" - tette hozzá.