Primitív zaklató keseríti meg a Jóban Rosszban színésznői életét

Nagy Katalin, a Jóban Rosszban szereplője családja szerint testképzavaros
Vágólapra másolva!
Nagy Kata, Tóth-Zsiga Nóra és Kárpáti Rebeka nehéz helyzetbe kerültek, hiszen az utóbbi időszakban egyre inkább elszaporodtak az őket ért internetes zaklatások.
Vágólapra másolva!

Nemrég a sorozat Patríciája, Nagy Kata megdöbbentő képeket tett közzé közösségi oldalán, amikben az őt ért zaklatásokról számolt be rajongóinak. A k.alexa1111 néven futó profil nem csak a színésznő által megosztott képeket másolta le, hanem párjának, sőt még édesanyjának is saját oldalt hozott létre, amiken 2017 óta oszt meg lopott tartalmakat. Az álprofilról a FEM3 Café műsorvezetője, és egykori Jóban Rosszbanos kolléganője, Nagy Adri értesítette a színésznőt.

A zaklatás odáig fajult, hogy feltehetően ugyanaz a személy, a színésznőt már telefonon is hívogatja, valamint trágár szavakkal és bántalmazással fenyegeti. "A hívás után repülő üzemmódba tettem a telefonom, majd amikor visszakapcsoltam 27 nem fogadott hívásom volt a számtól" - mondta.

A napokban azonban még egy profil megjelent, ezúttal a színésznő saját nevével ellátva. Az oldal létrehozója csevegni kezdett Kata közeli ismerőseivel, többek között a szintén a sorozatban szereplő Suhajda Dániellel és Pikali Gerdával, akiket megpróbált meggyőzni arról, hogy az előbbiekben említett zaklató feltörte a profilját, valamint, hogy nagy bejelentésre készül:

A Jóban Rosszban Faragó Melindáját alakító Tóth-Zsiga Nóra képeit egy népszerű társkereső applikáció profiljához használták fel. Habár a barátai és családtagjai észrevették az oldalt, nem találtak rá módot, hogyan jelentsék a szélhámost. Az illetőt megpróbálták elérni az általa megadott telefonszámon, ám próbálozásuk sikertelenül végződött.

A zaklatók Kárpáti Rebekát sem kímélték: a nevével és adataival azonos profilt készítettek, ami még a Jóban Rosszban stábtagjait is megtévesztette, ugyanis az igazi Rebeka helyett a kamu profilnak küldték el forgatással kapcsolatos, bizalmas információkat, amikről így a színésznő nem értesült.

A színésznők arra kérik a közönséget, hogy amennyiben velük kapcsolatos álprofillal találkoznak, azonnal jelentsék azt.